Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων ορίζεται από μία έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες (εργάσιμες ημέρες είναι όλες οι ημέρες της εβδομάδας πλην Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και καλοκαιρινών διακοπών) και εξαρτάται από τον τόπο και τον τρόπο αποστολής των προϊόντων και εφόσον υπάρχει απόθεμα στους κεντρικούς ή μη αποθηκευτικούς χώρους της εταιρίας.

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με τους παρακάτω τρόπους:

    1. Με παραλαβή από το κατάστημα. Μπορείτε να παραλάβετε οποιοδήποτε προϊόν από το κατάστημά μας χωρίς καμία χρέωση. Πληροφορίες για το ωράριο λειτουργίας και την τοποθεσία του καταστήματος θα τα βρείτε στην ενότητα το κατάστημα μας.

    2. Με courier , παράδοση 1-4 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής με courier είναι 4,5 € για δέματα έως και 2 κιλά και 1,5 € επιπλέον για κάθε κιλό. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,9 € επιπλέον του κόστους μεταφοράς για όλα τα δέματα ανεξαρτήτου βάρους και μεγέθους. Για παράδειγμα, το κόστος μεταφοράς ενός ανταλλακτικού που ζυγίζει λιγότερο από δυο κιλά θα είναι 7,40€ (κόστος αποστολής + κόστος αντικαταβολής).

    3. Με μεταφορική εταιρία, κατόπιν πάντα συνεννόησης με τον πελάτη. Για βαριά προϊόντα άνω των 15 κιλών η μεγάλου όγκου συνιστάται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψει ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές για να μπορέσει να σας εξυπηρετήσει. Εφόσον επιλεγεί ο τρόπος αποστολής με μεταφορική τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για το ακριβές κόστος της αποστολής με μεταφορική εταιρία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.