Η εταιρία Χρήστος Πλατής Μ.Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των ραπτομηχανών και συναφών μηχανημάτων όπως ατμοσυστήματα, κοπτικές μηχανές, στρωστικά μηχανήματα κ.α. Είναι η συνέχεια της "Ιωάννης Βάννης" η οποία ιδρύθηκε το 1945 στην Λάρισα. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η μακροχρόνια παρουσία μας στον χώρο των ραπτομηχανών και η συνεχόμενη εκπαίδευση αποτελούν την πλατφόρμα πάνω στην οποία στηρίζουμε τις υπηρεσίες υποστήριξης και επίλυσής προβλημάτων που παρέχομε στους πελάτες μας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένο, εξειδικευμένο και εγγυημένο σέρβις για όλους τους τύπους ραπτομηχανών, ατμοσυστημάτων και κοπτικών μηχανημάτων. Η επισκευή των μηχανημάτων γίνετε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (εντός του καταστήματος) από εξειδικευμένο προσωπικό.

Διαθέτουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλα μας τα είδη και μέσα από ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών μπορούμε να αναζητήσουμε και να βρούμε ανταλλακτικά από τις περισσότερες εταιρίες κατασκευής ραπτομηχανών, ατμοσυστημάτων και κοπτικών μηχανημάτων. Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (μηχανήματα,αναλώσιμα και ανταλλακτικά) προέρχονται από τις επίσημες αντιπροσωπείες των εταιριών που συνεργαζόμαστε και ακολουθούνται από εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας.